PROGRAMA TEI

Qüestionari valoració TEI 3r Trimestre:

2ª ACTIVITAT DE COHESIÓ TEI

El passat dilluns varem realitzar una de les altres activitats emmarcades dins el Programa TEI entre els alumnes de 3r i 5è. En aquest cas cada parella de tutor i tutoritzat han elaborat un escut que els identifiqui com a parella. La veritat és que han fet unes meravelles i han quedat molt guapos.

 FOTOS

 

1a ACTIVITAT DE COHESIÓ TEI

El passat dilluns varem realitzar la primera activitat de cohesió entre tutors de 5è i tutoritzats de 3r. L'activitat va consistir en fer una adaptació de l'Acroesport. Els alumnes havien de fer les lletres de l'Abecedari que tenien dins un sobre i desorés una serie de figures acrobàtiques. Va ser molt divertit i varem riure molt. Vos deix algunes fotos de l'activitat.

ENTREGA DIPLOMES NOMENAMENTS TUTORS I TUTORES TEI.


Avui matí hem fet la ceremònia d'entrega dels diplomes a tots i totes els tutors i tutores TEI.
Ha estat molt emotiu i pareixien tots uns professionals a l'hora dd firmar el contracte.

Aquí vos deix les fotos del moment.


_________________________________________

  Avui s'han conegut les parelles de tutors de 5è i tutoritzats de 3r. Han duit a terme una sèrie d'activitats junts, s'han entrevistat, han fet un mot encreuat. S'ha portat genial i hi ha moltes parelles que han congeniat molt bé. Seguirem treballant per millorar els vincles entre uns i altres.

 ¡ENHORABONA CAMPIONS!!

HO HEU FET DE LUXE...           

                                                                  FOTOS 
Hoy se han conocido las parejas de tutores de 5º y tutorizados de 3º. Han llevado a cabo una serie de actividades juntos, se han entrevistado, han hecho crucigramas...
 La verdad es que se han portado genial y hay muchas parejas que han congeniado muy pero que muy bien. Seguiremos trabajando para mejorar los vínculos entre unos y otros. 
   ______________________ ______________________________________________________

Vos informam que dilluns 16 d'octubre farem la presentació entre els nins i nines tutors de 5è amb els alumnes tutoritzats de 3r. Amb aquest acte de presentació començarem el programa TEI que es durà a terme al llarg d'aquest curs.
Des d'aquí volem agrair la participació dels nins i nines de 5è i la seva implicació en el programa. Estam ben segurs de que seran uns bons referents pels alumnes de 3r i faran molt bé el seu paper de tutors.

Os informamos que el proximo lunes 16 de octubre se llevará a cabo la presentación entre los niños y niñas tutores de 5º con los alumnos tutorizados de 3º.Con este acto de presentación dará cominzo el programaTEI que se llevará a cabo durante todo este curso. Desde aquí queremos agradecer la participación de los niños y niñas de 5º y su implicación en el programa. Estamos bien seguros de que serán unos buenos referentes para los alumnos de 3º y harán muy bien su papel de tutores/as. 

 

 

 

  

Qüestionari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada