dissabte, 1 de desembre del 2018

ELECCIONS SINDICALS

Queridas familias:
Os queremos informar que, siguiendo las instrucciones de la Consejería de Educación y Universidad, el próximo martes día 4 de diciembre de 2018, se celebraran las elecciones a órganos de representación de los funcionarios docentes públicos y que para garantizar y facilitar el derecho a voto de todo el profesorado, las actividades lectivas de éste día, finalizarán a las 13:00h. Por este motivo se realizarán una serie de cambios en la organización diaria que especificamos a continuación:
-       A las 13:00h: Salida de todos los alumnos que NO hacen uso del Servicio de comedor.
-       De las 13:00h a las 15:00h: Servicio de comedor.
-       De las 15:00h a las 15:30: Servicio de guardería, con monitores de DIC DRAC, totalmente gratuito, para las familias que no pueden recoger a sus hijos a las 15:00h.
EL HORARIO DE LAS ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES SE MANTENDRÁ SIN NINGÙN TIPO DE CAMBIO.
Saludos Cordiales
Equipo Educativo del Ceip Ses Rotes Velles.

Estimades famílies,
Vos volem informar que, seguint les instruccions de la Conselleria d'Educació i Universitats, el dimarts dia 4 de desembre de 2018, es celebraran les eleccions a òrgans de representació dels funcionaris docents públics i que per garantir i facilitar el dret a vot a tot el professorat, les activitats lectives, aquest dia, finalitzaran a les 13:00h. Per aquest motiu es duran a terme una sèrie de canvis en l'organització diària que especifiquem a continuació.
- A les 13:00h: Sortida de tots l'alumnat que no fa ús del servei de menjador.
- De les 13:00h a les 15:00h: Servei de menjador.
- De les 15:00h a les 15:30h: Servei de guarderia totalment gratuït, per les famílies que no poden recollir als seus fills a les 15:00h.
L'HORARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ES MANTINDRÀ SENSE CAP CANVI.
Salutacions
Eq. Educatiu Ceip Ses Rotes Velles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada